Trast

Esplugues de Llobregat – Barcelona

S’aixeca el teló. Hi apareixen cançons, il•lusió, festa. Es tanca el teló… i comença l’espectacle. Trast som un grup de nois i noies joves del Baix Llobregat que volem explicar històries del que som, del que veiem, del que vivim… i això ho fem amb una barreja de ritmes ballables i lletres de caire positiu en què tot és possible.

Fa uns mesos va sortir a la llum el nostre primer EP Amunt! (autoeditat 2012) enregistrat als estudis Sibelius de Can Pardaler per en David Rosell, un àlbum que parla de caminar ben lluny, de cercar els petits detalls que t’omplen de color i de llum, de somriure a la vida davant l’adversitat. En aquest disc hi col•laboren l’Alguer Miquel (Txarango) i el mateix David Rosell (Dept., Brams, Mesclat). Després d’una trentena de concerts per gran part del territori presentant l’EP dins l’Amunt!Tour 2012, aquesta primavera tornem als escenaris amb la nova gira Desperta Tour 2013.

Desperta és festa, és alegria, és nit i també és compromís amb allò que ens envolta. Desperta és el resultat d’aquest any intens de coneixença, d’esforç i de treball en què reivindiquem la necessitat de despertar tots els sentits davant les coses bones que ens dóna la vida, de caure i tornar-se a aixecar, de pujar muntanyes altes i veure més enllà, de somriure al que vingui, de pintar il•lusions de colors i de caminar, sobretot de caminar.

Portem noves cançons, noves històries, hem ampliat el grup i ens hem fet nostre un so més sòlid i contundent, mantenint l’essència que portem dins: missatges clars, festa i reggae, ska, sons llatins i rumba perquè no surti el sol.

www.trastmusica.com

www.facebook.com/trastmusica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.