VOEM & Bryant Jux


Bryant Jux:Bryant Jux és un productor de música electrònica i DJ originari de Barcelona (Espanya) nascut el 1995.
Bryant Jux (Sergi Julià), va començar al món de la música com a guitarrista/bateria de diverses bandes de Rock/Punk/Progressiu de la seva ciutat, llançant amb la seva banda (Gingerblast) un Ep de 6 cançons anomenat “Warm Up” i tocant a moltes sales conegudes con Razzmatazz, Sala Bóveda, Sala Apolo… i en innumerables festes per tota Espanya.
Temps després, mentre Bryant estudiava per ser tècnic de so i productor musical, va formar un duet (SJXB) amb el gran amic, tècnic i productor Xavi Ballestin. Van publicar nombroses cançons (The Best Will Come, On Fire, Again… ) arribant a tenir més de 150.000 oients.
Actualment, Bryant Jux en aquest nou projecte està barrejant música on predominen les guitarres com el Pop o el Punk amb música electrònica més actual, treballant amb VOEM en un LP que sortirà properament i llençant per ell mateix cançons (U&Me, Forget You, Be Careful… ).
VOEM:
VOEM és una artista multidisciplinar nascuda a Sant Boi de Llobregat. Amb dinou anys, la seva trajectòria al món de la música encara està en procés de desenvolupament. Tot i així, l’hem pogut escoltar a espais com el Parlament Europeu d’Estrasburg o al Espacio Mumuki de Barcelona, on presenta temes propis d’estil alternatiu i indie que recorden a Lizzy McAlpine o Billie Marten.
Va començar produint cançons i mostrant-les a SoundCloud, on trobem peces com “Parental Advisory” i “Día y noche”, darrera col·laboració amb Geebry, un altre artista de la seva universitat.
Ara, es troba en plena creació un LP amb en Bryant Jux (tècnic de so i productor musical); un projecte conceptual caracteritzat per sons electrònics, envoltants i frescos, que desemboquen a una atmósfera molt energética.
Seria difícil definir l’estil d’aquest proper LP del Bryant Jux i la VOEM amb només una paraula, ja que està carregat de referències molt dispars entre elles, que a la seva vegada troben equilibri perfecte a l’àlbum. Recorden a Aitana, Tiësto, CUT_, entre d’altres.
Conjuntament, no sabem com descriure el mostré so, ja que fem combinem diversos estilos, com l’electrònica més actual (Techno, House, Rave…) amb Pop i Rock, tant en castellà com en anglès. Durant actuacions en directe presentem cançons tant del nostre LP conjunt (en procés de composició), que sortirà a principis de l’any vinent, com propis de cadascún, combinant una sessió de DJ amb teclats, guitarres i veus en directe.

Temes del Grup:

https://on.soundcloud.com/QfoYa