Willio

Em dic Willio, sóc un artista emergent de Badalona i estudiant de la EMMB.

La música per mi significa fer un viatge a una altra dimensió, allà on realment em sento. Com a artista, em dedico a plasmar l’experiència d’aquests viatges en composicions. I cada cançó és per mi un viatge completament diferent. Moltes vegades sento que escric al servei del que em demana la meva pròpia composició, i intento dotar d’ànima cada un dels meus temes. Em considero un artista conceptual.

Tot just estic encetant la meva carrera professional, però sento amb molta claredat que la música és la meva professió. Ho sé perquè s’ha anat guanyant cada un dels espais de la meva vida, i em dóna sentit i un propòsit com a ésser viu. La música m’ha salvat la vida.

De cara als pròxims mesos aniré llançant noves composicions en les que he estat treballant des de les últimes publicacions, els 4 temes que us he adjuntat no són lo únic que tinc per mostrar. Afegit a això, estic preparant un concert de temes propis de cara a l’Octubre, amb una banda de músics molt bons, preparant-me per sortir als escenaris amb les meves cançons.

Espero poder entrar al concurs i participar d’aquest esdeveniment, i us dono les gràcies per l’oportunitat que doneu als artistes emergents de fer-nos una mica més de ressó i ajudar-nos quan més ho necessitem.

Una abraçada.

Temes: