Zesc

ZESC: entre el garatge de muntanya i el pop de guitarres esmolades, teclats sintetitzats, balenes siderals i reverberació sorollosa. Shoegaze? Noise pop? Joder, no sé.
Entre muntanyes i vaques es va formar el grup integrat per Judit M. Gené (teclats i veus), Francesc Gil (guitarra i veus), Quentin Lionmane (bateria). La banda neix a partir del projecte personal de Cesc al 2019 i va presentar l’EP “SETH”, el primer treball disponible a totes les plataformes digitals. Com que som uns culs inquiets, aquest 2020 hem seguit gravant i presentarem el pròxim EP, “FERIDA”, el nostre treball més ambiciós i emo a parts iguals. Tots dos treballs han estat editats sota el segell Càmping Records.
Des del nostre naixement ens hem mogut pel circuit local del baix Vallès, Barcelona i rodalies. Durant el primer any de vida vam quedar semifinalistes del Proyecto Demo 2019 de Radio 3 i seleccionats pel SONA 9 del 2019, fet que ens va portat a tocar a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Per començar forts el 2020 vam avançar alguns dels nous temes a Ultra-local records.

Població: Montornès del Vallès

Estil musical: Pop rock

Temes del grup:

http://zesc.bandcamp.com/album/ferida-2

Facebook

Instagram

Twitter

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.