2006 – 8è Concurs de Música de Badalona

Ja tornem a ser aquí una vegada més… i ja portem vuit edicions! El concurs de Música de Badalona amb un intent de créixer ha incorporat canvis necessaris per millorar l’únic esdevinement musical estable de la ciutat. I amb un clar objectiu: promocionar, per sobre de tot, els grups novells de música de Badalona, sense oblidar-nos dels de la resta de Catalunya que es presenten cada any a la mostra.

El Concurs també dinamitza l’agenda musical d’una ciutat que no facilita infraestructures, ni espais d’assaig i molt menys música en directe. Després de vuit anys, podem dir que el Concurs de Música de Badalona ja és un referent musical, tant a Badalona com a l’àrea metropolitana de Barcelona i envidentment a Catalunya.

L’Associació La Rotllana continua un any més apostant per genrar espais de trobada de la gent jove i promocionar la cultura musical a la nostra ciutat. Amb el recolzament de la Sala Carretera 13 ens ha estat possible oferir sis jornades de concerts gratuïts amb una traca final: la celebració de l’edició del llibre La Música del Dimoni “30 anys de Rock a Badalona”, un fi de festa espectacular que va aconseguir reunir els grups històrics més emblemàtics de la ciutat. Esperem que gaudiu amb les propostes musicals dels grups finalistes del concurs i també les dels guanyadors que s’inclouen en aquest àlbum recopilatori del 8è Concurs de Música de Badalona.

Des de La Rotllana volem agraïr la participació dels músics, públic i col·laboradors del concurs, i us assegurem que continuarem treballant amb més ganes que mai per dignificar la música a la nostra ciutat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *