Final Concurs
Sons of Meteora guanya el premi a la Millor banda de Catalunya i Mandanga a la Millor banda en Llengua Catalana

foto grupo sonsofAhir a la Sala Estraperlo es va celebrar la final en la categoria de Millor banda de Catalunya i Millor banda en llengua Catalana, amb l’actuació de Banda Bandarra, NUC, Mandanga, RONIN, Sons of Meteora, Relamido’s i The Pink Elephants. Des de l’organització volem felicitar a tots els músics que han participat en aquests dos intensos dies de directes. El jurat no ho ha tingut gens fàcil en aquesta 15ena edició, destaquem la gran qualitat musical i posada en escena de totes les bandes que hi han participat.

Els guanyadors dels dos premis d’ahir van ser; MANDANGA en la Categoria de Millor banda en llengua Catalana i SONS OF METEORA en la Categoria de Millor banda de Catalunya.

mandanga6MANDANGA, són un grup de Salsa Latin Funk  del Montseny, amb el seu directe fresc van fer moure tota la sala, són joves i venen carregats d’energia i ja són coneguts per les seves actuacions de caire festiu.Trobareu més info a:

www. mandanga.cat

 


sons6

 

SONS OF METEORA, premi a la Millor banda de Catalunya. Amb només un any de trajectòria, aquest grup de rock contundent, ja ha guanyat diversos concursos a nivell nacional, van ràpid i sembla que es per llarg. Sens dubte van portar al públic al seu terreny amb un directe impecable, potent, cançons o himnes. En el seu primer LP “Between The Lines” participa el productor Joe Marlett (Foo Fighters, Queens of Stone Age, Nine Inch Nails…).casi res. Si amb només un any de formació ja porten aquesta trajectòria, els haurem de seguir la pista.

www.sonsofmeteora.com

www.facebook.com/sonsofmeteora

www.myspace.com/sonsofmeteora

sons

 

* El Premi a la Millor Banda de Catalunya està patrocinat per Yamaha Music Europe Ibèrica i la tenda Musical 3, de Badalona

Concurs de Música de Badalona

Associació La Rotllana

rotllana@rotllana.cat

www.rotllana.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.