Primer Round
GAIN guanya el premi a la Millor Banda de Badalona i RONIN es classifica per a la Final de Catalunya.

Ahir es van celebrar les finals de Concurs de Música de Badalona en la categoria de Millor Banda de Badalona, amb l’actuació de KENZO, NADASUITE, GAIN, TRAW, RONIN i ONEinAll i com artista convidat DECAPITEZ. Cada banda tenia 20 minuts per tocar tres temes inèdits en directe, destaquem la qualitat musical de tots els grups que van pujar ahir a l’escenari, l’elecció no va ser fàcil.

gainGAIN va guanyar el premi a la Millor Banda de Badalona per vot popular, el seu rock d’influències grunge va esclatar en directe.

Els GAIN ja tenen dos discos autoeditats “Que va a ser de nosotros” (2008) i “Somos Aire” (2011). Si els voleu escoltar els teniu a:

gainrock.bandcamp.com

myspace.com/gain132

facebook.com/gain.rockband.3

El premi a la Millor Banda de Badalona compte amb el patrocini de TUGSAL (transports urbans i serveis generals), amb un xec de 1000€ més l’actuació a les Festes de Maig’14 de Badalona.

gaindirecte3gaindirecte2gaindirecte

——————

ronin blogRONIN es va classificar per a la final de “Millor banda de Catalunya” per decisió del jurat. La final tindrà lloc aquesta nit a partir de les 21.30h a la Sala Estraperlo. RONIN es una banda de metalcore/trash, que es va formar al 2012 pels ex-membres de Vodean, Stomp From The Grave y Days To Die. Té Influències  del metal i el hardcore dels 90. El seu directe es explossiu.

www.facebook.com/ronin.badalona.9

 ronindirecte2ronindirecteronindirecte3

Aquesta nit seguim amb el Concurs amb la Final a la Millor banda en Català i la Millor banda de Catalunya, a partir de les 9.30h a la sala Estraperlo actuaran;  NUC, MANDANGA, BANDA BANDARRA, SONS OF METEORA, THE PINK ELEPHANTS, RELAMIDO’S i RONIN.

Ens pots seguir a:

@concursmusicabd

http://www.youtube.com/user/concursbdn

https://www.facebook.com/ConcursdeMusicadeBadalona?ref=hl

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.